Timod EXPO 2019 predstavljen na sajmu u Beogradu

Sajam tekstila, kože i obuće Timod EXPO 2019 koji će se krajem aprila ove godine održati u Travniku uspješno je predstavljen proizvođačima iz tekstilne branše na sajmu tekstila Balkan Textile Fair 2019 u Beogradu.

Članovi Organizacionog odbora sajma Timod EXPO 2019, Amira Đelilbašić i Faris Hafizadić zajedno sa načelnikom općine Travnik, Admirom Hadžiemrićem predstavili su sajam i ideju održavanja sajma u Travniku.

-Razgovarali smo sa ljudim iz tekstilne industrije iz Srbije, Turske, Italije i Bugarske. Mnogi od njih imaju namjeru širenja na bosanskohercegovačko tržište i sajam u Travniku koji će se održati od 24. do 26. aprila smatraju idelanom prilikom. Nekoliko kompanija nam je definitvno potvrdilo učešće na sajmu Timod EXPO 2019. – kazao nam je Faris Hafizadić, član Organizacionog odbora Sajma Timod EXPO 2019.

Iskazan interes za učešće na sajmu u Travniku

Beograd je ove godine od 28. februara do 2. marta domaćin sajma tekstila Balkan Textile Fair 2019. Sada već tradicionalni skup održava se treći put u Beogradu, a sedmi put u Srbiji. Ove godine sajamskoj publici  predstavlja se oko 50 kompanija iz regiona i svijeta.

Tokom trajanja sajma biće predstavljeni najnoviji trendovi u ovoj oblasti, kao i svaki aspekt ove industrije, počevši od proizvodnje i obrade tekstila, mašina koja se koriste u te svrhe, te najraznovrsnijih materijala prirodnog i vještačkog porijekla.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.