„Senses“ dizajnirao i izradio kompletne uniforme za osoblje hotela „Vezir Palace“

Senses PRO DESIGN LAB – novi podsegment u poslovanju SENSES kompanije i posve nova dimenzija upotrebe tekstilnog dizajna kao alata za kreiranja vizuelnog identiteta uslužno orjenisanih i sličnih kompanija.

Dokazavši se kao inovativan, perspektivan tim sa viskokvalitativnim standardima poslovanja te pozicioniranjem SENSES dječijeg brenda na tržištu BiH, naše djelovanje proširili smo u sferu pružanja još jedne usluge. Ona se odnosi na razvoj idejnih rješenja, dizajna te izradu uniformi i aksesoara za kompanije koje se bave uslužnim djelatnostima ali i sve one koje imaju potrebu za kreiranjem vlastitog modno/stilskog imidža. Zajedno sa klijentom razvijamo ideju na osnovu njihovih konkretnih potreba te kreiramo zajedničko rješenje.

S timu skladu veoma smo ponosni na naš prvi projekat takve vrste.

Hotel VEZIR PALACE u Travniku prepoznao je kreativnost te inovativan i posvećen način rada na polju tekstilnog dizajna te su nam ukazali povjerenje. Za njihov kompletan tim uposlenih kreirali i izradili uniforme za sve pozicije pa tako uniforme za kuhare, konobare, sobarice, osoblje recepcije itd. Fotografije ovog mladog i perspektivnog tima govore više od riječi.

Travnik je ponosan na ovaj projekat koji će doprinijeti popularizaciji Starog grada kao turističke destinacije a mi smo dokazali kako je zdrava saradnja domaćih poduzetnika jedan od temelja ekonomskog rasta i prosperiteta.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.