Prvi bh. dječiji brend „Senses“ na Sajmu Timod EXPO 2019

Prvi bosanskohercegovački brend za djecu „Senses“ koji je dizajnirala Travničanka Mirela Džinić, bit će predstavljen na Sajmu tekstila, kože i obuće Timod EXPO 2019 koji će se od 24. do 26. aprila održati u Travniku.

-„Senses“ je brend kreiran u sklopu jednog projekat samozapošljavanja zašto sam dobila i finansijsku i mentorsku podršku. Na moje veliko zadovoljstvo pokrenula sam obrt jer se godinama bavim tekstilnim dizajnom i ovo je prilika da radim ono što volim i da živim od toga. – otkriva nam Mirela.

Džinić: Sajmovi su značajni za proizvođače

Učešće na sajmkim manifestacijama kakva će biti i Timod EXPO 2019 od velikog je značaja za proizvođače u oblasti tekstilne industrije naglašava Mirela:

-Na samom početku mnogo znače svi kontakti sa kupcima, sa dobavljačima, sa potencijalnim partnerima i to će biti jedna fantastična prilika da dalje razvijam posao. – zaključuje Mirela Džinić.

Mirela je specijalno za Sajam tekstila, kože i obuće Timod EXPO dizajnirala i izradila torbice u kojim će učesnici sajma dobiti promotivni materijal.

Sajam tekstila, kože i obuće „Timod Expo“ održat će se od 24. do 26. aprila 2019. godine u prostorima PSKC „Pirota“ u Travniku.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.