TIMOD EXPO

Općina Travnik u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom za Centralnu BiH – REZ organizira prvi Sajam tekstila kože i obuće “Timod Expo” koji će se održati u Travniku u periodu od 24 do 26 aprila 2019.god pod pokroviteljstvom Vlade SBK/KSB, Ministarstva privrede SBK/KSB, kao i uz podršku drugih institucija i partnera.

Riječ je o poslovnoj manifestaciji sa međunarodnim učešćem koja okuplja na jednom mjestu predstavnike sektora tekstila, kože, obuće, dobavljače mašina i opreme iz ove industrijske branše i druge aktere iz lanca vrijednosti predmetnih branši.

Cilj Sajma “Timod Expo”je da obezbijedi prostor za uspostavljanje poslovne saradnje proizvođača i kupaca tekstila, kože i obuće, predstavnika dobavljača mašina i opreme iz Bosne i Hercegovine i regiona, te omogući promociju proizvoda i dostignuća u ovoj branši.

Sajam je koncipiran na način da pruži brojne mogućnosti domaćim i međunarodnim kompanijama, potakne dodatne investicije i olakša poslovnu saradnju u oblasti tekstila, kože i obuće, te da omogući uvid u trendove razvoja i perspektivu ove industrije. Učesnici će imati priliku da prisustvuju modnim revijama, motivacionim govorima, B2B susretima i informativnim sesijama.