Brend Senses na tržištu sa novim proizvodima

Na tržištu naše zemlje brend Senses pojavio se sa prvom bosanshercegovačkom kolekcijom za djecu, koja je predstavljena prošle godine i na Specijaliziranom sajmu tekstila, kože i obuće Timod EXPO 2019. Nedugo nakon toga ovaj brend počeo je i sa proizvodnjom odjevnih predmeta i aksesoara za odrasle, te suvenira.

-Senses je mladi bosanskohercegovački brend koji se bavi dizajnom, razvojem i proizvodnjom tekstilnih proizvoda. Primarno važi za prvi bh brend koncipiran kao poklon paket proizvoda od tekstila za djecu.Senses PRO DESIGN LAB je segment koji razvija i nudi program suvenira i korporativnih poklon-proizvoda od tekstila. Pored inovativnog i kreativnog pristupa dizajnu, teži visokim standardima izrade i prezentacije te uživa epitet jedinstvenog. – kaže nam Mirela Džinić, dizajnerka koja je i pokrenula ovu modnu liniju.

Neki od proizvoda:

Senses PRO DESIGN LAB marama za dame.

Poznatim citatom iz Andrićeve “Travničke hronike” te dizajn interpretacijom naslovnice prvog izdanja ove knjige, učinili smo proizvod jedinstvenim i autentičnim.

Senses PRO DESIGN LAB ruksaci i torbe

 Obrazac stare bosanske kuće blizak je svakom čovjeku bosanskohercegovačkog podneblja.

Rodnu kuću nobelovca Ive Andrića i neke od njegovih sjajnih naslova apliciriali smo na savremeno dizajnirane ruksake i cekere. Travniku tako poklonismo i ovaj moderan, nosiv poklon / suvenir.

Senses PRO DESIGN LAB kravata

Kravata aplicirana konturama lika nobelovca Ive Andrića u simboličnom pakovanju drvene knjige, tematski je autentičan i neobičan poklon proizvod.

„Gordost, to je druga priroda Travničana, živa sila koja ih kroz ceo život prati i pokreće i udara im vidan znak po kome se razlikuju od ostalog sveta.“ I. Andić

Svi proizvodi mogu se naći na slijedećim adresama:

Senses showroom, Bosanska 131, Travnik

Knjižara GS Travnik, Bosanska 95, Travnik

Za sve ostale tu smo svim društvenim mrežama Senses.ba i web stranici www.senses.ba

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.