Vodeće bh. brendove na sajmu Timod EXPO predstavit će modeli Agencije „Swan Model Management“

Na Timodu EXPO 2019 koji će se od 24. do 26. aprila ove godine održati u Travniku posjetioci će imati priliku da uživaju u modnim revijama  vodećih bosanskohercegovačkih brendova. Modele će nositi manekenke i manekeni Agencije „Swan Model Management“ u vlasništvu poznate bosanskohercegovačke manekenke Džejle Glavović- Očuz.

Članovi Organizacinofg odbora Sajma tekstila, kože i obuće „Timod EXPO“ predstavili su najuspješnijoj bh. manekenki Džejli Glavović-Očuz koncept Sajma , te ovom prilikom izrazili uvjerenje da će postati tradicionalan.

-Bosni i Hercegovini je itekako potreban specijalizarini sajam tekstila, kože i obuće i nema boljeg i pozvanijeg mjesta u BiH  za organizaciju Sajma ovog tipa od Travnika zbog njegove tradicije u ovoj branši. Uvjerena sam da će narednih godina na modnoj pisti, pored vodecih bh. brendova biti i revije vodećih inostranih brendova jer sajma ovog tipa nema u regionu. – kazala je Džejla.

Uz modne revije vodećih bh. brendova bit će upriličene i modne revije dječije konfekcije. U sklopu Sajma  „Timod  EXPO 2019“ posjetitelji će biti u prilici da prate i  intervju sa Džejlom Glavović -Očuz u kojem će govoriti o početcima manekenske karijere, prednostima i manama koje nosi ovaj posao.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *